Welkom op mijn Blog.

Welkom op mijn Blog

Om al mijn creativiteit en werkstukken te laten zien buiten het eigen kringetje van familie en vrienden, moest het er nu maar eens van komen.
Een blog!

Benieuwd naar mijn werkstukken?
Kijk eens rond op je gemak. Reacties zijn van harte welkom en vragen staat vrij! Want... ook voor jou maak ik graag een opdracht.

Informatie over prijzen of iets bestellen?
Kijk ook eens op mijn website: www.decosun.123website.nl

Contact?
Mijn e-mailadres is : decosun@onsbrabantnet.nl

NU BIJ DECOSUN TE KOOP:
RITS OP ROL van YKK!
Verkrijgbaar in gebroken wit, zwart, wit, donkerblauw, zilvergrijs, grijs, vuurrood, geel, oranje en felrose in elke gewenste lengte of combinatie die u nodig hebt.

maandag 13 december 2010

Opdrachten en eigen knutselwerken



Verder heb ik vorige week alleen maar cadeautjes gemaakt voor eigen gebruik.

Truus, die al sinds de grote vakantie ziek is, en zo positief blijft bij al het nieuws dat zij krijgt over haar gezondheid, moest twee weken geleden geopereerd worden. Omdat ze "maar" een collega is, wilden Willemien en ik niet de eerste week op de stoep staan. Maar om haar te laten weten dat we zeker wel aan haar denken, hebben we een knuffel opgestuurd, gewoon voor als ze die even eentje nodig heeft.




En tot slot heb ik nog een mooie wolwitten fleeceplaid van 130 x 160 cm geborduurd met zilverdraad, voor Willemien.
Zowel Willemien als ik gaan per 31 december a.s. uit dienst van de organisatie waar we nu werken. Alletwee op eigen verzoek. Zelf zal ik nog enkele weken na 1 januari doorwerken om een aantal werkzaamheden af te ronden, maar onze officiĆ«le afscheidslunch met het secretariaat is gepland op 14 december.  Tevens Willemien's laatste werkdag. Morgen krijgt ze de plaid dan ook als afscheidscadeautje van me, als herinnering aan onze samenwerking en met de bedoeling dat ze af en toe eens een momentje voor zichzelf pakt, lekker weggedoken onder die warme deken en terugkijkend op de gezellige uurtjes die we op kantoor gehad hebben.



Willemien heeft haar hart verpand aan Italiƫ, vandaar de Italiaanse teksten. Hopelijk heeft Google mijn Nederlandse tekstjes goed vertaald, en staat er geen krom Italiaans op die fleeceplaid. Ik heb in ieder geval bedoeld te zeggen:
Herinnering aan onze samenwerking! en
Even een momentje voor jezelf!

maandag 6 december 2010

Surprise, badjassen en applicaties...

Het lijkt wel of we met z'n allen steeds vaker een origineel en creatief kadootje willen geven met Sinterklaas of Kerst.

Zo heb ik de afgelopen week twee prachtige badjassen geborduurd, eentje van Sint voor Nikki en eentje bestemd als afscheidscadeau voor een collega.



Een collega van Geertje wilde 3 zakdoeken laten borduren, voor opa Eef.
Aan mij de vraag om dit klusje a.u.b. snel te doen.


Susan wilde graag applicaties van paardjes, zodat ze die kon gebruiken voor de surprises van klasgenootjes van de kinderen. Voor de variatie heb ik de helft gespiegeld, zodat er 5 setjes met 2 dezelfde achtergrondstofjes opgestuurd konden worden naar Susan. Je ziet dat stofjes veel kunnen doen in zo'n applicatie.




Tot slot nog even de surprise die ik voor mijn nichtje Estelle gemaakt had. Het patroon had ik vorig jaar rond Sint weten te bemachtigen, Fido van Melly & Me; prachtige knuffelpatronen hebben die uitgegeven. Het is een beetje een gekte van me om die te verzamelen en ik heb er dan ook best al wat.
Estelle heeft afgelopen jaar een hond gekregen en is daar helemaal gek mee. Fido werd dan ook Cody, maar het was geweldig om te maken. Hieronder mijn uitvoering van Fido.



Ondertussen ben ik ook nog druk bezig met 30 logo's voor de supportersclub van Beerschot, maar daarover volgende keer meer ....