Welkom op mijn Blog.

Welkom op mijn Blog

Om al mijn creativiteit en werkstukken te laten zien buiten het eigen kringetje van familie en vrienden, moest het er nu maar eens van komen.
Een blog!

Benieuwd naar mijn werkstukken?
Kijk eens rond op je gemak. Reacties zijn van harte welkom en vragen staat vrij! Want... ook voor jou maak ik graag een opdracht.

Informatie over prijzen of iets bestellen?
Kijk ook eens op mijn website: www.decosun.123website.nl

Contact?
Mijn e-mailadres is : decosun@onsbrabantnet.nl

NU BIJ DECOSUN TE KOOP:
RITS OP ROL van YKK!
Verkrijgbaar in gebroken wit, zwart, wit, donkerblauw, zilvergrijs, grijs, vuurrood, geel, oranje en felrose in elke gewenste lengte of combinatie die u nodig hebt.

woensdag 27 april 2011

Borduren en graveren

Mede door het heerlijke weer dat we al gehad hebben, is het een tijdje geleden dat ik mijn blog heb bijgewerkt. Vandaag is de temperatuur wat minder, en meteen is er de tijd en zin om een korte impressie te geven van de borduursels en graveerklusjes die ik de laatste weken gedaan heb.

Allereerst een geboortespiegel voor Julie, waar mijn oudste op kraambezoek moest met enkele collega's.




En dan blijf ik nog even in het graveerwerk:
een longdrinkglas om cadeau te geven aan Beau, die op 29 mei a.s. haar 1e Communie doet. Leuk om het te vullen met de lievelingssnoepjes van de communicant, met daartussen eventueel wat muntgeld (in plasticfolie, dat is wel zo hygiƫnisch). Zelf heb ik dit al een paar keer als presentje meegenomen naar een eerste communicant, en het valt altijd in de smaak.


Natuurlijk had ik ook weer een paar borduurwerkjes af te leveren:
handdoeken voor Theo en Marian, afmeting 70 x 140 cm.
Lettertype is "Aller"; kleur garen is grijs.




Dan heb ik nog op speciaal verzoek voor de jubileumavond ter ere van het 25-jarig bestaan van Badmintonclub Dommelen twee sportsjawls geborduurd, die als prijsje weggegeven zouden worden bij de loterij. Dit zijn handdoeken met een afmeting van 30 x 150 cm dus erg fijn om te gebruiken bij het sporten.
Ook bij het fitnessen zijn ze geweldig, omdat je ze lekker om je hals kunt hangen. Een mooi retro-logo in bruintinten in het midden van de sjawl geborduurd.




Voor Karin en Jan twee khaki en twee lichtblauwe polo's voorzien van de naam van hun boot "Ilushon".
Lettertype is Bradley Hand ITC. Kleur garen is donkerblauw. Overigens zijn de kleuren van de shirts op de foto heel anders dan ze in het echt waren. Ik wens Karin en Jan veel vaarplezier in hun nieuwe outfits.




Als laatste nog een verjaardagscadeautje geborduurd op verzoek van Hannie. Op een wit badlaken van 70 x 140 cm en een washandje moest de naam Marissa komen. Liefst in donkerblauw, lettertype naar eigen idee.
Het is geworden "Festival"; niet elke naam is leuk met dit lettertype, maar doordat de M naar rechts overhelt en de A naar links, krijg je een speciaal effect bij het borduren. Ik vind het in ieder geval echt mooi, en hopelijk de jarige Marissa ook.

 

Zo, alles weer bijgewerkt. Er liggen al weer enkele verzoekjes klaar om te borduren, maar daarover volgende keer meer.