Welkom op mijn Blog.

Welkom op mijn Blog

Om al mijn creativiteit en werkstukken te laten zien buiten het eigen kringetje van familie en vrienden, moest het er nu maar eens van komen.
Een blog!

Benieuwd naar mijn werkstukken?
Kijk eens rond op je gemak. Reacties zijn van harte welkom en vragen staat vrij! Want... ook voor jou maak ik graag een opdracht.

Informatie over prijzen of iets bestellen?
Kijk ook eens op mijn website: www.decosun.123website.nl

Contact?
Mijn e-mailadres is : decosun@onsbrabantnet.nl

NU BIJ DECOSUN TE KOOP:
RITS OP ROL van YKK!
Verkrijgbaar in gebroken wit, zwart, wit, donkerblauw, zilvergrijs, grijs, vuurrood, geel, oranje en felrose in elke gewenste lengte of combinatie die u nodig hebt.

donderdag 7 juli 2011

Heerlijke hobby's

Wat is het toch heerlijk om zoveel tijd aan je hobby's te kunnen besteden.
De laatste weken aardig wat borduur- en graveerwerk gemaakt.

Allereerst was daar een bloes met een brandgaatje. De vraag kwam of ik daar een letter op kon borduren. Het gaatje zat op een erg gunstige plaats, en de bloes ziet er weer als nieuw uit. Het is ook jammer om een bijna nieuwe bloes weg te moeten gooien als er een andere oplossing is. Gewoon een applicatie erop borduren!
























Voor een jarige vriendin die gek is op Italiƫ en op lezen heb ik een boekenlegger gemaakt, met een Italiaans tintje.























Voor Sportivalife heb ik inmiddels ook de grote klus afgewerkt. Behalve de twee al eerder geborduurde logo's van Sportivalife en Slim 4 All kwam er nog een derde logo bij: Fysiotherapie Quickfit. Het was leuk om weer eens een logo om te zetten in borduurbestand. Het resultaat zie je hieronder op de witte polo's:



















Een cadeautje voor een bruidspaar dat 12,5 jaar getrouwd is? Leuk idee is een badlaken met bijbehorend washandje. Met een champagnefles, 2 glazen en 12,5 erop geborduurd kon Hannie een feestelijk en gepersonaliseerd cadeautje geven.















Nog een spiegel, maar dan voor een bruidspaar, moest ik maken voor Wieke.
Jeroen en Ellen, getrouwd op 15 juni 2011. Wieke bracht zelf de spiegel mee, ik hoefde alleen de namen en de datum erop te graveren. Een heel apart cadeautje voor het bruidspaar.























En omdat ik toch aan het graveren was, en nog een leuke maar simpele vaas had staan, heb ik die ook een mooi graveerpatroontje gegeven. Ziet er meteen gezelliger uit, als er bloemen in staan.























Deze week kwam er opnieuw een vraag van Sportivalife; dit keer om mouwtjes te borduren, met het logo van Sportivalife en met de toevoeging "DansExpressie". Binnenkort krijg ik een foto van de dansgroep die deze mouwtjes om gaat doen tijdens een uitvoering, maar hierbij alvast een foto van de mouwtjes.


















Tot slot nog een heel speciaal verzoek. Annet wilde graag 3 vlaggen geborduurd hebben, met het woord "STILTE" erop. Het is een cadeau voor een man die binnenkort 40 jaar priester is. Ik mocht mijn creativiteit er op loslaten, alleen de maat van de vlaggen was belangrijk.














Dat was het weer voor dit moment. Mijn blog weer lekker bijgewerkt en meteen alle bezigheden van de afgelopen weken weer eens aan me voorbij laten gaan.

Ik wens iedereen alvast een fijne vakantie toe met veel tijd voor je creativiteit.