Welkom op mijn Blog.

Welkom op mijn Blog

Om al mijn creativiteit en werkstukken te laten zien buiten het eigen kringetje van familie en vrienden, moest het er nu maar eens van komen.
Een blog!

Benieuwd naar mijn werkstukken?
Kijk eens rond op je gemak. Reacties zijn van harte welkom en vragen staat vrij! Want... ook voor jou maak ik graag een opdracht.

Informatie over prijzen of iets bestellen?
Kijk ook eens op mijn website: www.decosun.123website.nl

Contact?
Mijn e-mailadres is : decosun@onsbrabantnet.nl

NU BIJ DECOSUN TE KOOP:
RITS OP ROL van YKK!
Verkrijgbaar in gebroken wit, zwart, wit, donkerblauw, zilvergrijs, grijs, vuurrood, geel, oranje en felrose in elke gewenste lengte of combinatie die u nodig hebt.

zaterdag 31 maart 2012

Voorjaar op komst

Het voorjaar is duidelijk op komst, wat hebben we al een heerlijke weken achter de rug.

Dit weekend sta ik met mijn broer op de Lentiade in Gorinchem, en nu hadden we dus wel wat meer zon kunnen gebruiken.
Gisteren was het gewoon heel erg koud, en jammer genoeg kwamen er daardoor maar weinig bezoekers.
Hopelijk wordt het morgen wat beter, en vinden wat meer mensen de weg naar deze gezellige buitenfair. Kom dan zeker eens binnen in stand 99 van The Gift Shop.

Een paar weken geleden ben ik met ons mam op bezoek geweest bij mijn twee nichtjes Hanneke en Maartje. Zij hebben hun moeder pas geleden verloren, en we wilden zeker nu niet met lege handen bij hun verschijnen. Met een knuffel hopen we er voor ze te kunnen zijn, als ze ons even nodig hebben. Ook al zijn we lijfelijk niet altijd in de buurt, ze mogen gerust weten dat we aan hun denken. We hebben met z'n viertjes een heerlijke dag gehad in Arnhem en gaan dit zeker binnenkort eens overdoen.



Voor baby Maud, geboren op de speciale dag 29 februari, kon ik aan de slag. Een geboortespiegel en een tutknuffeltje in fuchsia.




De tutpoppetjes heb ik ook in turqoise. Ik heb ze van dezelfde leverancier als mijn geboorteknuffels. Ook deze heb ik even allemaal op een rijtje gezet. Volop keuze, he! Voor iedereen wel wat wils zou ik zeggen.




Begin januari werd Adam geboren; zoontje van een collega van mijn oudste. Als cadeautje voor Adam moest ik een geboorteknuffel maken: het hondje.



Inge moest naar de doop van Yvo; bij de geboorte had hij al een spiegel gekregen, nu wilde ze graag als presentje een knuffel meenemen voor Yvo. Voor hem werd het een nijlpaardje.



Mijn zwager Ben is jarig op 1 april. Zijn vrouw Marjolein op 25 april, maar op die dag zijn ze vaak op vakantie naar Turkije, ook dit jaar is dat zo. Vandaar dat ik nu vast voor allebei een lekkere badhanddoek heb geborduurd. Ik kan helaas niet mee naar het feest morgen, omdat ik in Gorinchem op de beurs sta, maar mijn man Johan kan ik elk geval met een leuke attentie op pad.



Trees is dol op varkentjes en ik moest een spiegel graveren om haar te feliciteren met haar 53e verjaardag. Een leuke afbeelding van een varkentje werd aangeleverd, de tekst mocht ik er zelf bij verzinnen. Dit is 'm geworden.



Baby Ise wordt 15 april gedoopt; als cadeautje nemen Annie en Jan een spiegel mee waarop het geboortekaartje staat afgebeld.



Begin mei wordt onze familie weer uitgebreid, nichtje Thera en haar vriend Govinda krijgen dan hun eerste kindje.
Ik vind het altijd leuk om een kraamcadeautjespakket te maken; natuurlijk ben ik al weken bezig om de perfecte patroontjes en stofjes te zoeken-vinden-maken. Dit keer wordt het een Woezel en Pip pakket. Patroontjes had ik er nog niet van, maar op internet zijn volop afbeeldingen te vinden, die ik dan zelf kan digitaliseren tot borduurpatroon. Elk nieuw patroontje maak ik natuurlijk eerst een keertje op vilt, voordat ik er de babyspulletjes mee ga opleuken. Hier alvast de eerste probeersels.

Basiskleuren van het pakket worden wit en blauw, en ik heb al een heleboel stofjes verzameld om alles van te maken.


Ik hoop dat de keuze straks in de smaak valt bij Thera en Govinda.