Welkom op mijn Blog.

Welkom op mijn Blog

Om al mijn creativiteit en werkstukken te laten zien buiten het eigen kringetje van familie en vrienden, moest het er nu maar eens van komen.
Een blog!

Benieuwd naar mijn werkstukken?
Kijk eens rond op je gemak. Reacties zijn van harte welkom en vragen staat vrij! Want... ook voor jou maak ik graag een opdracht.

Informatie over prijzen of iets bestellen?
Kijk ook eens op mijn website: www.decosun.123website.nl

Contact?
Mijn e-mailadres is : decosun@onsbrabantnet.nl

NU BIJ DECOSUN TE KOOP:
RITS OP ROL van YKK!
Verkrijgbaar in gebroken wit, zwart, wit, donkerblauw, zilvergrijs, grijs, vuurrood, geel, oranje en felrose in elke gewenste lengte of combinatie die u nodig hebt.

vrijdag 20 september 2013

Prijslijst Decosun

Stel dat je interesse hebt om mij iets te laten maken, voor jezelf of als cadeautje voor iemand anders, dan wil je natuurlijk graag weten wat dit gaat kosten.

Je kunt dit allemaal nakijken in mijn prijslijst, op te vragen via decosun@onsbrabantnet.nl.

Heb je nog vragen of zijn er andere onduidelijkheden, mail me gerust voor vrijblijvende informatie op decosun@onsbrabantnet.nl en je krijgt meestal binnen een dag een reactie van me.


Er was eens ....mijn creativiteit vóór de komst van het blog


In de vakantieperiode was het vrij rustig met borduur- en graveeropdrachten en had ik de tijd om me bezig te houden met een leuk project dat ik al lang wilde oppakken: het digitaal maken van al mijn vroegere werkstukken en opdrachten.

Want, al lang voordat ik met mijn weblog startte, fotografeerde ik de dingen die ik maakte. Eerst met een normale fotocamera, daarna met een digitale camera.

En ook al deze foto's wilde ik in mijn weblog hebben.

Gisteren heb ik het kunnen afronden, zodat er nu een link in mijn blog kan om de foto's te bekijken: Decosun fotoboek.







vrijdag 6 september 2013

Knuffels, handdoeken, badjassen, applicaties, een boxkleed en een vest


Al een aantal weken geleden kreeg ik van Willemien, oud-collega van me op het secretariaat van DommelRegio,  het geboortekaartje van Thijs, ze wilde graag een blijvende  herinnering geven op kraambezoek, en koos voor de geboorteknuffel. Naam en geboortedatum zijn in dezelfde kleur en lettertype geborduurd als op het geboortekaartje. De knuffel die Willemien uitzocht was één van de twee honden die ik in het assortiment heb. 



Dat de naam Thijs op dit moment populair is, bleek maar weer eens, toen ook Jan en Annie een geboorteknuffel bestelden voor een baby met die naam. Zij kozen toevalligerwijs ook een hond uit mijn geboorteknuffelassortiment, maar wel de andere soort die ik heb. Leuk om ze zo in de blog onder elkaar te zien staan!
Van mij in ieder geval gelukwensen voor de papa's en mama's van deze twee Thijsjes.



Toevallig wist in dezelfde periode ook de andere oud-secretariaatscollega van me, Miranda , de weg naar mijn borduurstudio te vinden! Twee handdoeken met bijbehorend washandje om als verjaardagscadeautjes te geven, waren haar wens. Liefst in antraciet met zilvergrijs borduursel, en met borduursels aan twee kanten van de handdoeken. Als borduursel graag de namen met iets van een versiering. Ik had een aantal voorbeelden naar Miranda gemaild, en uiteindelijk heeft ze deze twee uitgekozen. Het borduursel op de handdoek van Richard is in twee tinten zilvergrijs, bij Ramin is het maar één kleur.

En omdat we elkaar al een tijd niet gesproken hadden, hebben we gezellig op 16 augustus een afspraakje gepland hier bij mij, en konden we de hele avond bijkletsen, herinneringen ophalen en toen ze gingen, konden de dames hun bestelling meenemen.


 

Voor Jeroen heb ik twee badjassen gemaakt, die bedoeld waren als afscheidscadeau voor vertrekkende collega's. In januari had ik die ook al eentje moeten maken, dus de patronen had ik nog. Met enkele kleine wijzigingen kon ik ook dit keer weer twee mooie exemplaren afleveren, in babyblauw en ecru/legergroen.




De jaarlijkse Kindervakantieweek (Doeweek Dommelen) had ditmaal als thema Noord Brabant. Voor elk lid van de organisatie, waar mijn oudste zoon ook deel van uitmaakte,  heb ik een applicatie geborduurd, naar het voorbeeld van de stickers die gedrukt zijn rondom dit thema. Op de eerste dag werd een poging gedaan om een record te breken van de langste koffietafel. Super goed georganiseerd, met meer dan 1200 deelnemers, werd het bestaande record met gemak gebroken.

                                          



Ook ben ik weer een aantal dagen fulltime bezig geweest met een mooi boxkleed. Dit keer met een rand van geborduurde diertjes, basiskleuren van het kleed zijn fuchsia en limegroen, het wordt een meisje. Zo fijn om dat vooraf te weten als je een cadeautje voor iemand wilt maken. Het kan dan net iets persoonlijker gemaakt worden. Het moet een geboorteboxkleed worden, dus in het midden zijn nog twee lege vakken, daar komen naam en geboortedatum nog te staan. Nu is het afwachten tot er een berichtje komt dat de baby geboren is en dan kan ik het kleed vliegensvlug afmaken.



Nicole wilde een vest laten "bedrukken" met logo en tekst "De Stickerkoning". Het logo was van Quickfit en had ik al eerder geborduurd, dus dat zat nog tussen mijn digitale bestanden. Voor de tekst had ik een tiental voorbeeldjes opgestuurd, waaruit Nicole uiteindelijk degene die op het achterpand geborduurd is, gekozen heeft. Een verjaardagscadeautje voor Randy, alvast van harte proficiat en veel plezier met dit fijne vest.