Welkom op mijn Blog.

Welkom op mijn Blog

Om al mijn creativiteit en werkstukken te laten zien buiten het eigen kringetje van familie en vrienden, moest het er nu maar eens van komen.
Een blog!

Benieuwd naar mijn werkstukken?
Kijk eens rond op je gemak. Reacties zijn van harte welkom en vragen staat vrij! Want... ook voor jou maak ik graag een opdracht.

Informatie over prijzen of iets bestellen?
Kijk ook eens op mijn website: www.decosun.123website.nl

Contact?
Mijn e-mailadres is : decosun@onsbrabantnet.nl

NU BIJ DECOSUN TE KOOP:
RITS OP ROL van YKK!
Verkrijgbaar in gebroken wit, zwart, wit, donkerblauw, zilvergrijs, grijs, vuurrood, geel, oranje en felrose in elke gewenste lengte of combinatie die u nodig hebt.

woensdag 2 oktober 2013

Lieve cadeautjes

Een lief geboortepakketje als cadeau voor baby Estée! Het prachtige embossing geboortekaartje van Estée heb ik op verzoek van Jolein (en vriendinnen) geborduurd op een witte Walra-handdoek. Op het envelopje stond een mooie strik, die weer terugkomt op de geboortebeer en de slab. Ook lettertype en kleur van de naam op alle drie de cadeautjes is een exacte kopie van het geboortekaartje. Op de handdoek natuurlijk een stuk groter dan op de slab en knuffel, en als extraatje daar ook nog een zilverdraadje om de letters heen.

   

         






En nog een ander geboortekaartje kwam binnen met het verzoek het te verwerken op een geboorteknuffel. Ter gelegenheid van de geboorte van Febe werd een mooie geboorteaankondiging gemaakt, met bloemetjes, strikjes en vogeltjes. Onderdeeltjes ervan heb ik gebruikt op het truitje van de knuffel. Op de voorkant een strikje en naam, in dezelfde kleur en lettertype als op het kaartje, en op de achterkant de geboortedatum en twee vogeltjes. Een schattig geheel, alles bij elkaar. 






Wat neem je mee naar een verjaardagsfeest dat door drie meiden (Lindy, Michelle en Daphne) wordt gegeven. Davey vond het leuk om voor ieder een witte handdoek mee te nemen met borduursel en naam. Tenslotte is geld ook maar geld.
Hetzelfde patroontje in drie kleurstellingen en ook de namen op elke handdoek in een andere kleur en ik had op een simpele manier een cadeautje met een persoonlijk tintje voor elke jarige.







Op kraambezoek bij een collega wilde Frans graag een persoonlijk en blijvend presentje meenemen. Gekozen werd voor een geboortespiegel, ik vond het geboortekaartje daar heel geschikt voor. 





Op zijn eerste werkdag na de geboorte van zoontje Tijmen, kreeg papa van collega Geertje een cadeautje mee voor de pasgeborene: een tutpopje met naam. Ik hoop dat hij er veel plezier van heeft.



Tot zover weer dit blogbericht, voornamelijk in het teken van babies en kraamcadeautjes! Heb je zelf een cadeautje nodig, voor wat voor feestje of partijtje dan ook, laat het me zeker weten..... Samen bedenken we vast iets moois voor het feestvarken.