Welkom op mijn Blog.

Welkom op mijn Blog

Om al mijn creativiteit en werkstukken te laten zien buiten het eigen kringetje van familie en vrienden, moest het er nu maar eens van komen.
Een blog!

Benieuwd naar mijn werkstukken?
Kijk eens rond op je gemak. Reacties zijn van harte welkom en vragen staat vrij! Want... ook voor jou maak ik graag een opdracht.

Informatie over prijzen of iets bestellen?
Kijk ook eens op mijn website: www.decosun.123website.nl

Contact?
Mijn e-mailadres is : decosun@onsbrabantnet.nl

NU BIJ DECOSUN TE KOOP:
RITS OP ROL van YKK!
Verkrijgbaar in gebroken wit, zwart, wit, donkerblauw, zilvergrijs, grijs, vuurrood, geel, oranje en felrose in elke gewenste lengte of combinatie die u nodig hebt.

maandag 25 augustus 2014

Fris van start

Na ruim drie weken vakantie gevierd te  hebben, ben ik afgelopen maandag weer fris van start gegaan met de opdrachten die zich verzameld hadden.

Mijn eerste klus was het borduren van een embleem op A4-formaat voor Biljartclub De Puntenpakkers. 
Het is geborduurd op donkerblauw vilt en wordt om een houten plaatje gespannen, waarna het in de prijzenkast van de club komt te staan. Ze hebben me een foto beloofd als het op zijn plek staat. Net voor de vakantie had ik al de biljarttenues voor vier nieuwe leden afgemaakt. 






Al weer een paar maanden geleden heb ik voor een bruidje een heel speciale opdracht mogen borduren: 
een roomkleurige badjas moest voorzien worden van een deel van de trouwkaart en de voorletters van bruid- en bruidegom. Een erg vrolijk ontwerp is het geworden, waarbij ik helemaal de vrije hand kreeg. 
Het borduurproces heb ik in stapjes vastgelegd. 
Afgelopen vrijdag 22 augustus was de bruiloft, dus nu kunnen de foto's in mijn weblog.
Van harte proficiat en veel gelukkige jaren samen!








Ook de geboortes bij de Lumens Groep gingen gewoon door tijdens mijn vakantie. Toen ik terugkwam konden er drie geboorteknuffels geborduurd worden: voor Mickey die op 8 juli is geboren en voor de tweeling Tijn en Milou die op 31 juli geboren zijn. Veel geluk en goede gezondheid voor dit drietal!






Ander babygeluk was er ook nog:
voor Swen moest ik het geboortekaartje graveren op een spiegel van 30 x 30 cm.
Altijd weer leuk om te doen en gelukkig was het kaartje heel bruikbaar. De foto van Swen kon ik niet overnemen, maar enkele andere details wel. 



Het geboortekaartje van Marijn was ook erg leuk en de vraag was om onderdeeltjes ervan te borduren op twee lichtblauwe slabben die aangeleverd werden. In het raampje van het vogelhuisje moest ik een hoofdletter M zetten, en bij de slab met het schommelende vogeltje moest de naam geborduurd worden.
Een leuk setje is het geworden bij elkaar. Daar heeft Marijn vast veel plezier van.





Voor baby Emily werd een witte handdoek besteld, waar gedeelten van het geboortekaartje op moesten worden geborduurd. 
Een lief sterrenrandje kwam bovenaan, de naam in precies hetzelfde lettertype en kleur als op het kaartje en een stempel met hartje heb ik twee keer in spiegelbeeld gebruikt. 






Enkele weken geleden is Liv geboren, kleindochtertje van mijn pedicure. De volgende keer dat ik een afspraak heb, neem ik een lief geborduurd slabbetje mee voor "Little Princess Liv". 




En we blijven nog even bij de opa's en oma's: voor de 40-jarige huwelijksdag van een oom en tante (op 23 augustus) heb ik als cadeau deze spiegel gegraveerd, met de regels bij Opa en Oma...
Het formaat is 30 x 70 cm. De spiegel is door mijn man op maat gesneden en voorzien van lijst.
Een flinke klus was dat, en ook het graveren. 
De tekst heb ik overgenomen van een voorbeeld op internet, met enkele aanpassingen. 
Van harte proficiat en nog vele gelukkige en gezonde jaren samen toegewenst.