Welkom op mijn Blog.

Welkom op mijn Blog

Om al mijn creativiteit en werkstukken te laten zien buiten het eigen kringetje van familie en vrienden, moest het er nu maar eens van komen.
Een blog!

Benieuwd naar mijn werkstukken?
Kijk eens rond op je gemak. Reacties zijn van harte welkom en vragen staat vrij! Want... ook voor jou maak ik graag een opdracht.

Informatie over prijzen of iets bestellen?
Kijk ook eens op mijn website: www.decosun.123website.nl

Contact?
Mijn e-mailadres is : decosun@onsbrabantnet.nl

NU BIJ DECOSUN TE KOOP:
RITS OP ROL van YKK!
Verkrijgbaar in gebroken wit, zwart, wit, donkerblauw, zilvergrijs, grijs, vuurrood, geel, oranje en felrose in elke gewenste lengte of combinatie die u nodig hebt.

vrijdag 29 mei 2015

Badjasje voor pasgeboren Teun

Namens de collega's van papa krijgt Teun een mooi badjasje binnenkort. Met zijn naam in het lettertype van papa's favoriete band, met drumstokjes, en met een rockende baby met rode basgitaar op de rug, is het een heel speciaal badjasje geworden. Ik vond het erg leuk om te maken!






Supporters-vesten

De vriend van Melissa speelt bij rugbyclub The Vets. Zij gaat vaak mee naar de wedstrijden en heeft nu samen met een vriendin besloten om allebei een lekker warm en weerbestendig vest te gaan dragen als ze langs het veld staan. Omdat wel duidelijk mag zijn dat ze daar staan voor "hun" Vets, mocht ik een duidelijke tekst op de achterkant borduren.



Voor Abraham ...

... heb ik een T-shirt geborduurd met de grappige tekst:

      50

Eindelijk ben ik zelf
een oldtimer

met daarbij een afbeelding van een oldtimer-Jaguar E-type.

Abraham heeft namelijk zo'n oldtimer, felrood, waar hij heel trots en heel zuinig op is.

Het T-shirt viel dan ook goed in de smaak.



woensdag 20 mei 2015

Badjasje voor Moos


Onderdelen van het geboortekaartje van Moos heb ik geborduurd 
op een wit badjasje, maat 1-2 jaar. 

Zo lief, zo simpel, maar toch zo mooi.....





Bedrijfskleding voor Hoevenaars Elektrotechniek

Ik moest bedrijfskleding van het merk Jobman voorzien van bedrijfslogo's van Hoevenaars Elektrotechniek uit Valkenswaard. Werkelijk super kwaliteit kleding, ik kon er prachtig op borduren. Dit is niet altijd het geval als je kleding aangeleverd krijgt. 

Jobman bedrijfskleding is verkrijgbaar bij Spitters XXL te Valkenswaard. Er zijn diverse modellen en kleuren shirts, truien, jacks etc etc. 




Kinder T-shirts

Voor Romy moest nog een tweede T-shirt geborduurd worden; dit keer een roze exemplaar, waarop alleen Elsa van de film Frozen moest komen te staan. Nu heeft Romy dus twee Frozen-shirtjes om uit te kiezen als ze bij oma is.






Cadeaus voor bruidsparen

Allereerst mijn hartelijke gelukwensen voor deze twee bruidsparen. Veel geluk en liefde voor de toekomst gewenst.


Voor het bruidspaar Kees en Lia, die afgelopen vrijdag getrouwd zijn, mocht ik een badhanddoek borduren. Een mooie witte Walra-handdoek van super kwaliteit moest voorzien worden van onderdelen van de trouwkaart. Hieronder de trouwkaart en het borduursel. 

Van degene die het cadeautje heeft gegeven heb ik al teruggehoord dat het bruidspaar het heel erg mooi vond.

Dat is altijd leuk, om complimentjes terug te horen.







Al eerder heb ik een windlicht/vaas laten zien voor het bruidspaar Janneke en Leon. Ter voorbereiding op het huwelijk moest een windlicht gegraveerd worden met een hartje en hun namen en de trouwdatum.  De bruiloft is inmiddels achter de rug, en alle gasten hebben hun naam op het windlicht gezet, soms met een leuke boodschap erbij. Deze namen en andere tekst heb ik als afwerking ook gegraveerd, zodat ze nu een mooie blijvende herinnering hebben aan (alle gasten op) hun trouwdag.






Geboorteknuffels

Voor gezinsuitbreidingen bij de Lumens-groep medewerkers heb ik afgelopen week zes geboorteknuffels mogen borduren. 

Vijf meisjes en een jongen werden geboren. 

Proficiat aan alle ouders en veel geluk met jullie kroost.