Welkom op mijn Blog.

Welkom op mijn Blog

Om al mijn creativiteit en werkstukken te laten zien buiten het eigen kringetje van familie en vrienden, moest het er nu maar eens van komen.
Een blog!

Benieuwd naar mijn werkstukken?
Kijk eens rond op je gemak. Reacties zijn van harte welkom en vragen staat vrij! Want... ook voor jou maak ik graag een opdracht.

Informatie over prijzen of iets bestellen?
Kijk ook eens op mijn website: www.decosun.123website.nl

Contact?
Mijn e-mailadres is : decosun@onsbrabantnet.nl

NU BIJ DECOSUN TE KOOP:
RITS OP ROL van YKK!
Verkrijgbaar in gebroken wit, zwart, wit, donkerblauw, zilvergrijs, grijs, vuurrood, geel, oranje en felrose in elke gewenste lengte of combinatie die u nodig hebt.

dinsdag 20 september 2011

De vakantie voorbij

De afgelopen weken heb ik weer lekker veel tijd gehad om creatief bezig te zijn. Opvallend is dat ik op het moment veel vragen krijg over graveren van glas en spiegels en daar rolt best wel eens een opdracht uit. Altijd leuk natuurlijk.

Voor mezelf heb ik een postmanbag opgefleurd met mooie borduursels uit de "sun and moon purse set" van Emblibrary. Prachtige patronen kun je daar kopen. Zeker als je de aanbiedingen en gratis patronen in de gaten houdt, ook nog tegen betaalbare prijzen.
Voor de kindervakantieweek in Dommelen moest ik enkele shirts voorzien van een DWAT logo. Het animatieteam moest deze 's morgens aan bij de opening. Het werd een prachtige week voor de kinderen, niet in het minst door het goede weer dat ze dit jaar hadden.
Als seizoensafsluiting wilde de coach van hockeyteam HOD MC7 graag een leuke herinnering als bedankje geven aan de hockeymeiden. Het werd een longdrinkglas met hun eigen naam, de teamnaam en seizoen, en voorzien van een bedanktekst. Het cadeautje viel goed in de smaak, heb ik al terug gehoord.Datzelfde team moest half september in Frankrijk hockeyen, in Lille, bij de hockeyclub Lille HC. Als bedankje voor de genoten gastvrijheid, werden twee spiegels aangeboden aan de coach van de Franse club; eentje voor hem zelf en eentje voor het clubgebouw. Natuurlijk moest hier het HOD-logo opkomen en het logo van Lille HC. Hoe moeilijk het is om een spiegel op de foto te zetten, heb je misschien geen erg in. Je moet hem altijd ergens plat neerleggen en goed kijken dat er geen weerspiegelingen in te zien zijn. Een mooie blauwe lucht is eigenlijk nog het beste, maar die hebben we hier in Nederland niet altijd.Ook werd ik door de Knights of Camelot gevraagd om opnieuw een aantal logo's voor hen te borduren. Geborduurd met het zilverdraad worden dat toch altijd weer speciale werkstukjes.
In de zomervakantie werd Dani geboren, zoontje van Willemijn en Sunil. Willemijn is een collega van me geweest. Samen met een andere oud-collega, Willemien, ben ik vorige week op kraambezoek geweest. Als cadeautjes namen we mee een spiegel van het geboortekaartje, een geborduurde knuffelbeer met naam en geboortedatum en superleuke sokjes uit de motorspeciaalzaak.
Hier moet ik het even bij laten; ik heb nog wel meer dingen gemaakt, maar de foto's daarvan staan op een andere camera, en die ligt bij onze zoon.
Binnenkort meer dus .....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten