Welkom op mijn Blog.

Welkom op mijn Blog

Om al mijn creativiteit en werkstukken te laten zien buiten het eigen kringetje van familie en vrienden, moest het er nu maar eens van komen.
Een blog!

Benieuwd naar mijn werkstukken?
Kijk eens rond op je gemak. Reacties zijn van harte welkom en vragen staat vrij! Want... ook voor jou maak ik graag een opdracht.

Informatie over prijzen of iets bestellen?
Kijk ook eens op mijn website: www.decosun.123website.nl

Contact?
Mijn e-mailadres is : decosun@onsbrabantnet.nl

NU BIJ DECOSUN TE KOOP:
RITS OP ROL van YKK!
Verkrijgbaar in gebroken wit, zwart, wit, donkerblauw, zilvergrijs, grijs, vuurrood, geel, oranje en felrose in elke gewenste lengte of combinatie die u nodig hebt.

maandag 17 januari 2011

Spiegel en twee slabbetjes

Inge wil bij haar kraambezoek aan Silke graag als verrassing een spiegel meenemen met het geboortekaartje erop gegraveerd. Een persoonlijk en blijvend cadeautje voor ouders en baby.

Dit is 'm geworden:
Dan blijven we nu even in de kraamcadeautjes want ik heb ook nog twee slabbetjes, waar al een figuurtje op stond, moeten voorzien van de naam van de nieuw-geborenen: Yentle en Jorn.

Ik vind het altijd een sport om op zo'n kant en klaar slab de naam er zodanig bij te zetten, dat het toch één geheel blijft. Dit kan door exact eenzelfde kleur garen te gebruiken als in het patroontje zit of door een patroon te laten terugkomen. Zoals hier het zeehondje blauw is, met een donkerblauw randje, heb ik datzelfde donkere lijntje ook rond de letters geborduurd bij de naam Jorn. En op de slab van Yentle is haar naam geborduurd in dezelfde tint turquoise als de vogeltjes in het patroon.


In ieder geval, veel geluk en gezondheid voor deze drie baby's!


1 opmerking:

  1. Wat mooi allemaal. Die spiegel vind ik ook leuk. Inderdaad zijn dit waardevolle, persoonlijke kadootjes.Groetjes, Marleen.

    BeantwoordenVerwijderen