Welkom op mijn Blog.

Welkom op mijn Blog

Om al mijn creativiteit en werkstukken te laten zien buiten het eigen kringetje van familie en vrienden, moest het er nu maar eens van komen.
Een blog!

Benieuwd naar mijn werkstukken?
Kijk eens rond op je gemak. Reacties zijn van harte welkom en vragen staat vrij! Want... ook voor jou maak ik graag een opdracht.

Informatie over prijzen of iets bestellen?
Kijk ook eens op mijn website: www.decosun.123website.nl

Contact?
Mijn e-mailadres is : decosun@onsbrabantnet.nl

NU BIJ DECOSUN TE KOOP:
RITS OP ROL van YKK!
Verkrijgbaar in gebroken wit, zwart, wit, donkerblauw, zilvergrijs, grijs, vuurrood, geel, oranje en felrose in elke gewenste lengte of combinatie die u nodig hebt.

dinsdag 4 maart 2014

Februari-frutsels

In februari heb ik het erg druk gehad: veel opdrachten, een aantal verjaardagen en als uitschieter de 50-jarige bruiloft van mijn ouders op Valentijnsdag!

Dat laatste hebben we gevierd met een lekker etentje bij Anno 54 in Riethoven (super!) en op zondag de 16e februari een surprise-borrel bij Café De Sleutel in Valkenswaard, voorafgegaan door een lekkere wandeling. Gezellige feestjes waren het.

Begin februari moest ik een cadeautje maken voor mijn tante die 60 werd. Een mooi badlaken van 70 x 140 cm is het geworden:
Daarna kreeg ik een opdracht om twee zakdoeken te borduren voor opa Aad en opa Pleun.

Ondertussen was ik ook al bezig met een badlaken voor Linda en Jolijn dat zij aan een afscheid nemende verzorgster hebben gegeven. Het olifantje heb ik al ooit op een badjasje geborduurd met lichtblauwe bloemenhartjes. Zo in het fuchsiaroze zag het er ook erg lief uit.Nicole was tante geworden van een tweeling en wilde de kleine nichtjes als cadeau een mooi dik boxkleed geven. In de trant van het kleed dat ik voor ons nichtje Lieve heb gemaakt. In een week tijd is het me gelukt om dit prachtige cadeau voor Michaëla en Jaëlle te maken.Op een knutselavondje met vriendin Anita heb ik deze leuke voorraadpot zitten maken. Een lege conservenpot, wat textielgaren, breipennen nr 10, wat kantjes en een knoop is al wat je nodig hebt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ongeveer eenzelfde exemplaar pas geleden van mijn nichtje Maartje had gekregen, dus zij is de eigenlijke ontwerpster! 

Verder moest ik voor Geertje een slabbetje borduren, omdat een collega pasgeleden bevallen is van dochtertje Linn. En wat krijg je als je het niet goed opschrijft, dan borduur je de meest bekende vorm en dat was dus verkeerd. Ik borduurde in eerste instantie Lynn en het moest zijn Linn. Met als gevolg dat er nu een slabbetje met de naam Lynn op voorraad ligt! 


Voor Pannenkoekhuis Suykerbuyck in Borkel en Schaft heb ik een tiental blouses voorzien van het logo. Dit is de bedrijfskleding voor het personeel. Zowel dames- als herenmodellen waren het.Tot slot nog twee geboortekaartjes verwerkt: eentje tot spiegel en eentje tot badjasje.
Allebei zijn ze schattig geworden, al zeg ik het zelf.

De spiegel is voor Pom en het badjasje is voor LizKortom, ik ben weer lekker creatief bezig geweest deze maand.Geen opmerkingen:

Een reactie posten