Welkom op mijn Blog.

Welkom op mijn Blog

Om al mijn creativiteit en werkstukken te laten zien buiten het eigen kringetje van familie en vrienden, moest het er nu maar eens van komen.
Een blog!

Benieuwd naar mijn werkstukken?
Kijk eens rond op je gemak. Reacties zijn van harte welkom en vragen staat vrij! Want... ook voor jou maak ik graag een opdracht.

Informatie over prijzen of iets bestellen?
Kijk ook eens op mijn website: www.decosun.123website.nl

Contact?
Mijn e-mailadres is : decosun@onsbrabantnet.nl

NU BIJ DECOSUN TE KOOP:
RITS OP ROL van YKK!
Verkrijgbaar in gebroken wit, zwart, wit, donkerblauw, zilvergrijs, grijs, vuurrood, geel, oranje en felrose in elke gewenste lengte of combinatie die u nodig hebt.

zaterdag 14 juni 2014

Badjasjes

De afgelopen weken weer vier badjasjes afgeleverd; driemaal met een geboortekaartje erop verwerkt en eentje voor ons feestvarken Amal, die al weer twee jaar is geworden.


Allereerst een badjasje voor pasgeboren Nils. Het verzoek was om de voorkant van het geboortekaartje in z'n geheel op de achterkant van het badjasje te zetten en de naam van Nils aan de voorkant. Dit was het resultaat.
Amal was uit z'n badjasje gegroeid dat hij met z'n eerste verjaardag had gekregen van me. Toen moest er een nieuw thema gezocht worden, en dat valt nog niet altijd mee. Draken, ridders, brandweer, indianen, vanalles heb ik voorbij zien komen, maar het is uiteindelijk toch "voetbal" geworden. 
Natuurlijk moest ook z'n naam er bij komen te staan en een grappige voetbalrand aan de onderrand van het achterpand. Het is maat 2-4 jaar, dus misschien kan hij er nu wel 2 jaar mee doen!
Ook voor baby Femke moest het geboortekaartje verwerkt worden op een badjasje. Weer zo'n schattig kaartje met uiltjes, die krijg ik vaker aangeboden op het moment. Maar ze blijven leuk om te digitaliseren en om er mee te ontwerpen. Het resultaat vond ik zelf erg mooi. 


En als vierde een badjasje voor Ize, geboren in mei 2014. Een heel persoonlijk geboortekaartje, met aan de voorkant een labeltje + kralenkettinkje met de naam erop. Dat laatste heb ik hergebruikt, en aan het badjasje vastgemaakt, zo leuk om te zien. Verder de hartjes op het voorpand geborduurd en de bloemetjes van het kaartje verwerkt tot bloemenrand voor de achterkant van het jasje. Ook dit badjasje werd weer een klein kunstwerkje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten