Welkom op mijn Blog.

Welkom op mijn Blog

Om al mijn creativiteit en werkstukken te laten zien buiten het eigen kringetje van familie en vrienden, moest het er nu maar eens van komen.
Een blog!

Benieuwd naar mijn werkstukken?
Kijk eens rond op je gemak. Reacties zijn van harte welkom en vragen staat vrij! Want... ook voor jou maak ik graag een opdracht.

Informatie over prijzen of iets bestellen?
Kijk ook eens op mijn website: www.decosun.123website.nl

Contact?
Mijn e-mailadres is : decosun@onsbrabantnet.nl

NU BIJ DECOSUN TE KOOP:
RITS OP ROL van YKK!
Verkrijgbaar in gebroken wit, zwart, wit, donkerblauw, zilvergrijs, grijs, vuurrood, geel, oranje en felrose in elke gewenste lengte of combinatie die u nodig hebt.

woensdag 29 april 2015

Meiden-borduursels

Voor Romy heb ik een effen wit T-shirtje opgevrolijkt met Anna en Elsa, de twee zusjes uit de Disneyfilm "Frozen". Ik heb nog meer patronen uit deze film, en ga één daarvan binnenkort op een felroze shirtje zetten voor Romy. Volgens oma Aaltje gaat ze er heel erg blij mee zijn. Morgen komt ze logeren, dus dan weten we het.


Voor Mylou die deze week op kraambezoek gaat bij een vroegere juf, moest ik een lief en persoonlijk cadeautje borduren. Voor baby Irene werd het een zachtroze handdoek van 50 x 100 cm, met de naam in hetzelfde lettertype en kleur als op het geboortekaartje.

En om maar in de meisjesborduursels te blijven, meteen de Mega Mindy applicatie die via internet besteld werd afgelopen week. Helaas wilde de koper uiteindelijk toch niet betalen, dus de applicatie gaat op voorraad. Ik had hem op Koningsdag geborduurd, en heb er nu nog spijt van dat ik die dag niet lekker naar de vrijmarkt geweest ben. 
De eerste keer dat dit me gebeurt sinds ik de webshop heb. Niet leuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten